Bli en del av felleskapet og støtt arbeidet for bedre konkurranser, bedre parker og et godt miljø for deg og andre på rulleskøyter. Vi jobber for at alle som driver med street-, park-, ramp- og vertskating på rulleskøyter i Norge og vi trenger deg. Hvert eneste medlem teller når vi jobber for våre saker i politikken eller kjemper for økonomisk støtte til prosjekter som du vil nyte godt av. Meld deg inn i dag!

Medlemskontingenten varer nøyaktig ett år fra betalingsdato. Innmelding i forbundet kan kun skje gjennom disse sidene.

Fullverdig medlem

Om du er eller har vært aktiv på rulleskøyter, er du hjertelig velkommen som medlem i Norges rulleskøyteforbund. Som fullverdig medlem får du rabatt ved påmelding til konkurranser, tilgang til våre medlemsarrangementer og diverse andre fordeler. I tillegg bidrar ditt medlemskap til å styrke forbundets politiske og økonomiske posisjon i arbeidet for rulleskøyter i Norge.

Årskontigent kr 150,-. Klikk på PayPal-knappen for å starte medlemskapet.

 

Støttemedlem

Dette er et alternativ for familie, venner eller andre som ønsker å støtte Norges rulleskøyteforbund. Som støttemedlem bidrar du både økonomisk og politisk fordi antall betalende medlemmer er essensiellt for begge deler. Støttemedlemmer har ikke stemmerett ved landsmøte og kan ikke bli valgt inn i styret.

Årskontigent kr 100,-. Klikk på PayPal-knappen for å starte medlemskapet.

 


 

Hvorfor vi bruker PayPal

For å sørge for en rask, enkel og ikke minst, trygg betaling av medlemskontigenten har vi valgt å bruke PayPal. Her kan du bruke de vanligste kredittkortene eller overføre penger fra din bankkonto til din PayPal-konto for videre bruk. PayPal er en av verdens mest brukte betalingsplatformer på nett og er et datterselskap av nettauksjonsgiganten eBay. Se paypal.com for mer informasjon.

PayPal Acceptance Mark

s2Member®